Als we dit Wholy Weetje schrijven is bijna december, de feestdagen komen er aan. We kunnen weer even lekker van heerlijke gerechten genieten. Kerststol, hapjes en drankjes, pepernoten en chocola. Het zijn allemaal heerlijke producten die je thuis niet zo gemakkelijk na kan maken.

Gelukkig hebben we in deze moderne tijd de levensmiddelenfabrieken. In deze fabrieken is het een koud kunstje om te frituren, bakken, mixen, rijzen, garneren. Op grote schaal rollen deze heerlijkste producten van de lopende band. Zo gemakkelijk dat we zelfs het hele jaar rond chips, taart, koekjes en lekkere gerechten kunnen eten. Maar is ons lichaam hier wel voor gemaakt? Of beter gezegd kan ons darmmicrobioom hier wel tegen?

Het zal geen verrassing voor je zijn om te weten dat al die bewerkte producten geen verbetering zijn voor jezelf en al het leven in je spijsverteringskanaal.

Karin vertelt in een VLOG de drie belangrijkste componenten waarom fabriekseten geen goed idee is voor je darmen.

naar de wholy weetje vlog >

Decemberactie
Geef jezelf of iemand anders, een mooi pakket bouillon cadeau. En krijg er een ‘Wholy kerstmenu’, en cadeautje bij

Zin om met de feestdagen zelf lekker te koken? We hebben een heerlijk kerstdiner op basis van Wholy Bones bouillon voor je gemaakt. Samen met een boodschappenlijsten, een praktische tijdsplanning en prachtige uit te printen menukaarten, heb je een bijzonder kerstdiner op tafel. Iedereen die in december bestelt krijgt dit menu cadeau!

Ja dat wil ik wel. Bestel >