Kiplekker snel visstoofpotje
Vis is veel sneller gaar dan vlees. Dat maakt dit visstoofpotje supergeschikt voor een dag dat je niet zoveel tijd hebt om te koken.
diner • 4 personen • bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 3 lente-uitjes, fijn gesneden
- teentje knoflook, geperst
- 2 cm verse gember, geschild en geraspt
- snufje chilipeper
- witvis voor 4 personen (bijvoorbeeld koolvis, kabeljauwfilet)
- 3 paprika’s (leuk om drie kleuren te nemen)
- 250 ml kokosmelk
- limoen
- vissaus
- verse koriander
- 500 ml Wholy Bones kippenbouillon
Bereiden
- Fruit de lente-uitjes, de knoflook en de gember kort aan in de pan.
- Maak op smaak met zout, peper en chilipoeder.
- Voeg de gesneden paprika toe en bak 1-2 minuten mee.
- Snijd de vis in grove stukken en bestrooi met zout en peper.
- Bak de vis even mee in de pan.
- Voeg de Wholy Bones kippenbouillon en de kokosmelk toe.
- Laat 15 minuutjes stoven.
- Proef de saus en voeg naar smaak limoensap, vissaus en eventueel nog wat zout en peper toe.
- Strooi wat vers geknipte koriander over de stoofpot.