Een stoofgerecht wat lekker makkelijk is. De kruiden en citroen maken het lekker spicy.
diner • 4 personen • bereidingstijd: 60 minuten
Ingrediënten
- 500 g schouderkarbonade
- 100 ml witte wijn (optioneel)
- 250 ml Wholy Bones bottenbouillon
- 1 tl gemalen komijn
- 1 teen knoflook fijn gesneden
- 5 partjes citroen, klein gesneden
- 1 el gemalen korianderzaad
Bereiden
- Snijd het vlees in blokjes en bak de stukjes vlees mooi bruin in de een pan met wat roomboter of ghee.
- Blus af met de witte wijn (of wat water)
- Voeg de komijn en de knoflook toe en breng alles met zout een genoeg peper op smaak.
- Roer goed door en breng aan de kook en doe de deksel op de pan.
- Zet het vuur laag en laat het een halfuurtje pruttelen.
- Doe de Wholy Bones bottenbouillon en citroenstukjes erbij.
- Zet het vuur wat hoger en kook de saus in tot de gewenste dikte.
- Roer de korianderpoeder erdoor.