Een stoofgerecht wat lekker makkelijk is. De kruiden en citroen maken het lekker spicy.

diner • 4 personen • bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

  • 500 g schouderkarbonade
  • 100 ml witte wijn (optioneel)
  • 250 ml Wholy Bones bottenbouillon
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 teen knoflook fijn gesneden
  • 5 partjes citroen, klein gesneden
  • 1 el gemalen korianderzaad

Bereiden

  1. Snijd het vlees in blokjes en bak de stukjes vlees mooi bruin in de een pan met wat roomboter of ghee.
  2. Blus af met de witte wijn (of wat water)
  3. Voeg de komijn en de knoflook toe en breng alles met zout een genoeg peper op smaak.
  4. Roer goed door en breng aan de kook en doe de deksel op de pan.
  5. Zet het vuur laag en laat het een halfuurtje pruttelen.
  6. Doe de Wholy Bones bottenbouillon en citroenstukjes erbij.
  7. Zet het vuur wat hoger en kook de saus in tot de gewenste dikte.
  8. Roer de korianderpoeder erdoor.

Tip lekker met aardappelpuree en je favoriete winterse groente